Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 24, 2018

Ovatko osallistavat johtamismenetelmät avain parempaan tuottavuuteen?


Etla Kimmo Aaltonen

Yritysten käyttämien osallistavien johtamismenetelmien ja tuottavuuden välillä on positiivinen korrelaatio. Tämä korrelaatio ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tällaisten johtamismenetelmien käyttöönotto yrityksissä nostaisi niiden tuottavuutta. Tämä johtuu siitä, että osallistavien johtamismenetelmien ja tuottavuuden välinen korrelaatio selittyy pitkälti sillä, että näitä menetelmiä ottavat käyttöön keskimääräistä tuottavammat yritykset.

Does high-involvement management improve productivity?

Abstract
There is a positive correlation between the use of high-involvement management practices and firm productivity. However, this correlation does not mean that adoption of such practices would improve productivity. The positive correlation is mostly due to more productive firms adopting high-involvement management practices.

Päiväys: 27.03.2017
Sivuja: 3
Kieli: Suomi
ISSN: 2323-2463
ETLA Muistio – ETLA Brief 56

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Toimittaja haki käytetyn auton Saksasta – tämän verran se maksoi

Autokaupassa säästyi tuhansia euroja verrattuna Suomen hintoihin.

Close