Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

February 23, 2018

Roclalaiset iloitsevat yrityksen 75-vuotistaipaleesta Suomen juhlavuoden hengessä


Talous - ePressi Talous - ePressi

Rocla Oy, Järvenpäässä toimiva trukkeja ja automaatiojärjestelmiä suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys täyttää 75 vuotta. Roclalaiset kokoontuivat juhlakuvaan Suomi 100 -vuoden hengessä. Rocla kasvaa voimakkaasti ja työllistää 400 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa ja automaatioliiketoiminnassa tukitoimintoineen.

Yritys perustettiin kesäkuussa 1942 valmistamaan kamiinoita sodankäynnin tarpeisiin. Sodan loputtua tuotevalikoima siirtyi kamiinoista ja putkisängyistä varastokärryihin, haarukkavaunuihin ja erilaisiin kuljettimiin. Ensimmäinen sähkötrukki suunniteltiin 1960-luvulla, ja ensimmäinen automaattitrukki (vihivaunu) 1983. 

Nykyään Rocla Oy on osa japanilaista Mitsubishi Nichiyu Forklift -konsernia. Roclan tuotekehitys vastaa sähköisten varasto-, vastapaino- ja automaattitrukkien suunnittelusta MN:n globaalina tuotekehityskeskuksena. Markkinoiden paras käyttäjäkokemus on tuotesuunnittelun ydin.

Roclan vahvuutena onkin asiakkaan prosessien syvä ymmärtäminen ja niiden kehittäminen. Säilyttääkseen edelläkävijäasemansa markkinoilla Rocla panostaa voimakkaasti innovointiin, ja on kehittämässä kokonaan uutta digitaalista automaatioratkaisuympäristöä, jota kutsutaan Easy AGV -nimellä. Tämän avulla yritys pystyy tarjoamaan aiempaa helpommin täysin skaalautuvia automaatioratkaisuja kaikille kumppaneille ja asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Voimakkaan globaalin automaatioliiketoiminnan kasvun ansiosta Rocla panostaa myös uusiin resursseihin ja on rekrytoinut jo useita uusia roclalaisia eri tehtäviin. Tälläkin hetkellä yritys etsii viittä uutta ammattilaista ohjelmistokehitykseen, katso lisää http://rocla.com/en/press/news/create-future-now-join-us-developing-digital-solutions-self-driving-vehicles

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Verottaja perii Tecnotreeltä yli 57 000 euron verorästejä

Close