Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 21, 2018

Googlen kehitysjohtajan uutuuskirja selvittää onnellisuuden yhtälön


Talous - ePressi Talous - ePressi

 

Mo Gawdat, Google X:n liiketoimintajohtaja, valjastaa Onnellisuuden yhtälö -kirjassaan ajattelunsa ja ongelmanratkaisukykynsä selvittääkseen onnellisuuden salaisuuden. Vuonna 2001 Gawdat huomasi, että vaikka hän oli menestynyt omalla allaan niin hyvin kuin vain ihminen voi, hän oli silti onneton. Gawdat päätti tarttua ongelmaan insinöörin tarmolla ja selvitti kaikki tieteellisesti todistetut seikat, jotka vaikuttavat onnellisuuteen.

Lukemattomien tuntien työ kantoi hedelmää, ja lopulta Gawdat löysi ratkaisun pysyvään onnellisuuteen. Hän esittelee kirjassaan aivotoimintaan pohjautuvan kaavan, punnitsee ilon ja surun tasapainoa ja selvittää onnellisuuden yhtälön. Kirjan viesti on selkeä: meidät ihmiset on suunniteltu olemaan onnellisia.

Vuonna 2014 Gawdatin ratkaisua jouduttiin testaamaan toden teolla, kun hänen poikansa kuoli äkillisesti. Yhtälö toimi, ja Gawdat päätti jakaa ratkaisunsa koko maailman kanssa. Onnellisuuden yhtälö kyseenalaistaa olemassaolomme perustavimpia tekijöitä ja ohjaa kädestä pitäen, miten jokainen voi elää onnellisena ja päästä yli vastoinkäymisistä.


Alkuteos: Solve for Happy: Engineering Your Path to Joy
Suomentaja: Timo Utterström
ISBN: 9789522606419
Ilm: 06/2017

Lisätietoa kirjasta: Onnellisuuden yhtälö

 

Viisas Elämä -kustantamo on muuttanut ja avannut uuden hyvinvointiin keskittyvän lifestyle-liikkeen osoitteeseen Fredrikinkatu 35, Helsinki.  Shine on! books & goods -myymälän valikoimassa on kirjojen lisäksi laadukkaita lifestyle-tuotteita. Shine on! books & goods -liike on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-17, osoite Fredrikinkatu 35, Helsinki.  

Facebook: Shine on - books & goods

Instagram: @shine_on_books_goods

www.viisaselama.fi

www.basambooks.fi

 

Tutustu kevään ja kesän 2017 julkaisuihimme: Viisas Elämä -katalogi kevät 2017 

Viisas Elämä Oy:n syksyn 2017 kirjojen uutuuskatalogi on myös ilmestynyt. Kotimaisia syksyn kärkinimiämme ovat mm. Tony Dunderfelt ja Karita Aaltonen. Lisätietoja tulevan syksyn uutuuskirjoista: Viisas Elämä -katalogi syksy 2017

 

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: PR-päällikkö Auli Salomaa, auli@viisaselama.fi, p. 044 980 3071

         

 

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Tecnotree käynnistää yt-neuvottelut Suomessa

Ohjelmistoyhtiö Tecnotree aloittaa yt-neuvottelut Suomen-toiminnoissaan. Neuvottelut voivat yhtiön mukaan johtaa enintään 20 henkilön irtisanomiseen.

Close