Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 21, 2018

Jo yhden ydinaseen räjäyttäminen voisi olla kohtalokasta ihmiskunnalle


talouselama talouselama

Pelkän yhden ydinaseen räjäyttäminen voi aiheuttaa paljon pahempaa tuhoa kuin tähän saakka on ajateltu, väittävät Nebraska-Lincolnin yliopiston tutkijat. He ovat keskittyneet tutkimaan etenkin ilmastomalleja.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Ruotsalaishakkerit päihittivät suomalaiset mennen tullen

Monet yritykset tarjoavat rahapalkintoja hakkereille, jotka onnistuvat löytämään tietoturva-aukkoja niiden tuotteista. Ruotsalaishakkerit ovat onnistuneet tässä huomattavasti suomalaisia kollegoitaan paremmin.

Close