Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 21, 2018

Maailmanpankki FT:lle: Uusiutuvasta energiasta voi tulla ympäristöriski


talouselama talouselama

Uusiutuvaan energiaan siirtymiseen vaaditaan aiempaa intensiivisempää teknologiaa, sanoo Maailmanpankki. Maailmanpankin selvityksen mukaan siirtyminen puhtaaseen energiaan saattaa olla ympäristöriski, kertoo Financial Times.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Zyskowicz tuohtui Ylellä “paperittomista” – “ilmaisua ei haluta käyttää”

Suomessa tulisi lopettaa keskustelu paperittomista henkilöistä kielteisten turvapaikkapäätöksen saaneiden kohdalla, vaatii kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok). Hän huomauttaa Ylen A-Studiossa, että nämä...

Close