Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 21, 2018

Pia Dahlqvist nimitetty Rettig Groupin viestintäjohtajaksi


Talous - ePressi Talous - ePressi

Rettig Group on nimittänyt tradenomi Pia Dahlqvistin (42), viestintäjohtajaksi. Pia Dahlqvist aloittaa tehtävässä syyskuun lopussa kun Josefina Tallqvist siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella. Hän raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille.

Rettig on vahva brändi. Pitkän 200 vuoden historiansa aikana yhtiö on jatkuvasti kehittänyt liiketoimintansa ja on tänään yksi Suomen johtavista perheomisteisista sijoitusyhtiöistä.

Viestintäjohtajana Pia Dahlqvist vastaa Rettig-brändin vahvistamisesta laajentamalla yhtiön viestintästrategiaa ja kertomalla yhtiön strategiasta ja ainutlaatuisesta tarinasta pääsidosryhmille kuten velkasijoittajille, pankeille, medialle ja henkilöstölle.

Pia Dahlqvist toimii viestintä- ja markkinointijohtajana Castrén & Snellmanilla, joka on Suomen johtavia asianajotoimistoja. Hän vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, mediasuhteista ja markkinoinnista. Ennen sitä hän oli vastaavissa tehtävissä suomalaisessa Evli Pankissa.

”Olen iloinen että Pia liittyy Rettigin joukkoon. Hänellä on pitkä kokemus kahden vahvan ja korkeasti arvostetun yritysbrändin kehittämisestä Castrén & Snellmanilla ja Evlillä. Hänen kokemuksensa alasta ja viestinnästä tulee olemaan tärkeä kun jatkamme Rettigin tarinan kertomista meidän tärkeimmille sidosryhmillemme”, sanoi Tomas von Rettig.

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, Rettig Groupin toimitusjohtaja
Puh.: 040 7455276
Katso myös: LinkedIn:llä linkedin.com/in/piadahlqvist tai Twitterillä @PiaDahlqvist

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Viestintävirasto varoittaa: Suomessa liikkeellä väärennettyjä virusilmoituksia, jotka johtavat huijareiden tukipalveluihin

Huijaus tapahtuu siten, että selaimen ponnahdusviesti varoittaa viruksesta tai muusta ongelmasta, jonka voi ratkaista soittamalla viestissä näkyvään puhelinnumeroon.

Close