Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 21, 2018

Rettig Group utnämner Pia Dahlqvist till kommunikationsdirektör


Talous - ePressi Talous - ePressi

Rettig Group har utnämnt Pia Dahlqvist (42), BBA, till kommunikationsdirektör. Pia Dahlqvist tillträder i slutet av september då Josefina Tallqvist övergår till nya uppgifter utanför bolaget. Hon rapporterar till Tomas von Rettig, VD for Rettig Group.

Rettig är ett starkt bränd. Under sin långa 200-åriga historia har bolaget ständigt utvecklat sin verksamhet och idag är Rettig ett ledande familjeägt investeringsbolag i Finland.

Som kommunikationsdirektör är Pia Dahlqvist ansvarig för att ytterligare stärka Rettig-brändet genom att utvidga bolagets kommunikationsstrategi och kommunicera Rettigs strategi och unika historia till bolagets viktigaste intressenter såsom skuldinvesterare, banker, media och personal.

Pia Dahlqvist är kommunikations- och marknadsföringsdirektör på Castrén & Snellman, en av de ledande advokatbyråerna i Finland, och ansvarar för extern och intern kommunikation, PR och marknadsföring. Före det jobbade hon för finska Evli Bank med motsvarande uppgifter.

”Jag är mycket nöjd med utnämningen av Pia till Rettigs nya kommunikationsdirektör. Hon har omfattande erfarenhet av framgångsrik brandutveckling hos Castrén & Snellman och Evli, två ansedda bolag i Finland med starka företagsbrand. Hennes sektor- och kommunikationsbakgrund kommer att vara till stort stöd då vi fortsätter att kommunicera Rettigs historia till våra viktigaste intressenter”, sade Tomas von Rettig.

Tilläggsinformation:
Tomas von Rettig, VD för Rettig Group
Tfn +358 (0)40 745 5276
Se även: linkedin.com/in/piadahlqvist på LinkedIn eller @PiaDahlqvist på Twitter

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Viestintävirasto varoittaa: Suomessa liikkeellä väärennettyjä virusilmoituksia, jotka johtavat huijareiden tukipalveluihin

Huijaus tapahtuu siten, että selaimen ponnahdusviesti varoittaa viruksesta tai muusta ongelmasta, jonka voi ratkaista soittamalla viestissä näkyvään puhelinnumeroon.

Close