Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 20, 2018

KTN:lle tiivistyy entistä laajemmin tekniikan edunvalvonta


Talous - ePressi Talous - ePressi

Tekniikka ja Terveys KTN ry laajenee ensi vuonna kahdella uudella jäsenryhmällä. Edunvalvonnan piiriin ja JUKOlaiseen yhteisöön tulevat mukaan Rakennusinsinöörit ja – arkkitehdit RIA ry:n ja Maanpuolustuksen teknisten toimihenkilöiden liitto MTTL ry:n jäsenet.

KTN on entistä vahvempi tekniikan liittojen verkosto, joka toimii hyvässä yhteistyössä jäsenten parhaaksi. Järjestö varmistaa ja vahvistaa yksittäisten jäsenten edunvalvontaa, on kehittämässä parempaa työelämää muuttuvissa tilanteissa ja yhteiskunnan muutoksissa.

-          Teknisten näkemykset on otettava vakavasti, jotta osaavan henkilöstön saaminen turvataan julkisella sektorilla, energia-alalla ja julkisomisteisissa yhtiöissä, edellyttää KTN:n edustajakokous.

Jäsenkunnan tulevaisuutta muovaavat maakuntien syntyminen ja niiden uudelleen organisoituminen yhtiörakenteineen. Sama muutoskehitys tulee tapahtumaan uudistuvissa kunnissa maakuntien käynnistymisen yhteydessä.

-          Paikallisen tason työnantajien pitää kehittää teknisten palkkausjärjestelmiä oma-aloitteisesti, ei vain palkansaajien käynnistämien pyyntöjen tai vaatimusten pohjalta, kiteyttää KTN:n edustajakokous.

Tuleva sopimuskierros edellyttää liitoilta saumatonta yhteistyötä. Tällä taataan palkansaajarivien kestäminen yhteisten tavoitteiden takana. Vastakkainasettelu eri työntekijäjärjestöjen kesken on aina työnantajapuolen voitto.

 

KTN:n jäsenliittoja on STTK:sta ja Akavasta. KTN korostaa yhteistyön ja keskinäisen kunnioituksen merkitystä yli keskusjärjestö- ja liittorajojen kaikkien teknisen alan liittojen kanssa.

 Tekniikka ja Terveys KTN ry edustajakokoustiedote 15.11.2017

Lisätietoja: 1. varapuheenjohtaja Tekniikka ja Terveys KTN ry Sari Estilä 050 398 5378

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Veikkaus jatkaa yhteistyötään hiihtolajien kanssa

Veikkaus jatkaa yhteistyötään hiihdon kanssa. Veikkauksen ja Suomen Hiihtoliiton jatkosopimus on kaksivuotinen, ja yhteistyö laajenee maastohiihdon ja mäkihypyn lisäksi myös...

Close