Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 22, 2018

Efiman uusi hallitus on valittu


Talous - ePressi Talous - ePressi

Efima Oy:n uuteen hallitukseen kuuluvat Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jorma Turunen, Borenius Oy:n asianajaja ja partner Janne Juusela sekä liikkeenjohdon neuvonantaja Lars Husberg. Efiman ERP-liiketoiminnan johtaja ja partner Kai Lyytinen jatkaa hallituksen jäsenenä. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Alkon ostojohtaja Minna Alitalo, joka toimii myös SRV Yhtiöiden hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana.

Efima kuuluu Suomen nopeimmin kasvaviin yrityksiin. Sen 31.5. päättyneen tilikauden kasvu oli 33 %, kun yhtiön liikevaihto nousi 10,9 miljoonaan euroon. “Efima on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Näemme, että yhtiön kansainvälistyminen omilla ohjelmistotuotteilla on hieno mahdollisuus kasvulle. Uusi hallitus kohdistaa nyt täyden tukensa Efiman toimivalle johdolle ja omistajille kasvumahdollisuuksien onnistuneeseen läpiviemiseen”, kertoo Efiman uusi hallituksen puheenjohtaja Alitalo.

Efiman perustajan ja toimitusjohtajan Tero Salmisen mukaan Efima rakentaa uuden hallituksen avulla perustaa pitkän tähtäimen kasvulle. “Aiemmin tukenamme on toiminut Advisory Board. Nyt uudistamme johtamisen rakenteita ja hankimme hallitukseenkin uuden kasvuvaiheen edellyttämää osaamista eri toimialoilta ja -alueilta. Odotamme ammattimaisesta hallitustyöskentelystä hyötyä yhtiön johtamisen ja kasvun tueksi”, hän kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Salminen
tero.salminen@efima.com, 040 767 5311
 
Hallituksen puheenjohtaja Minna Alitalo
minna.alitalo@alko.fi, 040 731 5243

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Saab 9-3 tulee uudelleen: “tuhansia ennakkotilauksia”

Auto valmistetaan Kiinassa.

Close