Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 22, 2018

Jussi Halla-aho paperittomien terveydenhuollosta: ”Helsinki vetää mattoa hallituksen tavoitteiden alta”


Suomen UutisetSuomen Uutiset Suomen UutisetSuomen Uutiset

Paperittomien muuttaminen paperillisiksi ei ratkaise sitä perusongelmaa, että maahanmuutto on taloudellinen rasite. Siksi tällaista muuttoliikettä tulee pyrkiä torjumaan eikä houkuttelemaan, kirjoittaa Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho MTV Uutisten nettikolumnissaan.

Sipilän hallitus on ilmoittanut pyrkivänsä tehostamaan kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneiden maastapoistamista. Tarjoamalla laajennettuja sotepalveluja tälle kohderyhmälle Helsinki vetää mattoa myös hallituksen tavoitteiden alta, puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa.

Helsingin valtuusto päätti laajentaa laittomasti maassa oleville tarjottavia terveyspalveluita marraskuun lopussa.

– Meneekö Helsingillä ja sen julkisella terveydenhoidolla oikeasti niin hyvin, että meillä on varaa tarjota esimerkiksi maksutonta hammashoitoa, tuberkuloosihoitoa, hiv-hoitoa tai tulkattua psykoterapiaa kaikille halukkaille, Halla-aho ihmettelee.

Punavihreät häiriköivät valtuustossa mölinällä ja välihuutelulla

Kaupunginhallituksen esitys hyväksyttiin muutaman äänen enemmistöllä, ja sen valmistelu oli puutteellista. Kukaan ei tiedä, millaiset taloudelliset vaikutukset tehdyllä päätöksellä on.

Halla-aho on istunut valtuustossa vuodesta 2009, ja ilmapiiri on hänen mukaansa muuttunut kausi kaudelta omituisemmaksi.

– Valtuuston työskentelystä on kadonnut arvokkuus, kun vihervasemmistolainen laita häiritsee toisten puheenvuoroja mölinällä ja välihuutelulla. Vihreillä puheenjohtajilla ei juuri ole yritystä hillitä omiensa käytöstä.

Halla-ahon mukaan huolestuttavinta kaupungin kaoottisessa päätöksenteossa on se, että vaikka nyt käsitellyn kaltaisia todellisuudesta irtaantuneita ideoita tehtailee varsin pieni sylttytehdas, niiden taakse löytyy melkein aina valtuustosalissa enemmistö.

– Vihreät ja äärivasemmisto tietävät, mistä narusta vetämällä saadaan säikäytettyä kepulaiset ja demarit ruotuun, ja tämä nähtiin myös 29.11.: ”Oletteko ihmisoikeuksien puolella VAI Halla-ahon puolella?” Tätä ajattelua mukaillen verkkolehti Uusi Suomi otsikoi valtuuston päätöstä käsitelleen juttunsa: ”Jussi Halla-aho hävisi”.

The post Jussi Halla-aho paperittomien terveydenhuollosta: ”Helsinki vetää mattoa hallituksen tavoitteiden alta” appeared first on Suomen Uutiset.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Nyt kallistuu vuorostaan alkoholi – oluiden, siiderien ja viinien hinta nousemassa reippaasti

Eduskunnassa ei ole varmuutta, korotetaanko veroja, jos kaupat saavat lisäoikeuksia alkoholin myyntiin.

Close