Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 22, 2018

Savossa saa nyt Coronarialta koko terapiapalvelujen kirjon


Talous - ePressi Talous - ePressi

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut Kuopiossa toimivan fysioterapiayrityksen Petosen Fysioterapia Oy:n ja siihen 2013 yhdistyneen tytäryhtiön Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy:n. Petosen Fysioterapia on toiminut noin 30 vuotta, Kunto Kuopio 40.

Monialaisesti terapiapalveluja tuottava Oululainen Coronaria toimii valtakunnallisesti 370 kuntoutuksen erityisasiantuntijan voimin. Yrityskauppa tarkoittaa sitä, että Coronaria kykenee tarjoamaan myös Savossa kaikki lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut yhdeltä luukulta.

Kaupan jälkeen kummankin yrityksen yrittäjät Matti Auvinen ja Tiina Taskinen jatkavat yritysten palveluksessa.

”Terveydenhuolto on suuressa murroksessa. Tämän yhteistyön kautta saamme leveämmät hartiat toimintaamme ja turvaamme paremmin sekä yrityksen että työntekijöidemme tulevaisuuden. Meille tärkeää oli myös Coronarian 100 prosenttinen suomalaisuus”, kertoo johtavaksi fysioterapeutiksi Coronariaan siirtyvä Matti Auvinen.

Tiina Taskinen kertoo olevansa iloinen voidessaan jatkaa korkeatasoisten kuntoutuspalveluiden tuottamista luotettavan ja tutun henkilöstön kanssa: ”Jatkamme toimintaa innokkain mielin ja tuotamme jatkossakin asiakkaille monipuolisesti fysio- ja toimintaterapiapalveluita.”

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Anu Karisen mukaan yrityskaupalla tähdätään tulevaan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen toimipaikkaverkostoa ja osaamista vahventamalla. Kaupan myötä Coronaria nousee nyt myös fysioterapiassa Suomen suurimpien yrityksien joukkoon. Puhe- ja toimintaterapiassa Coronaria on jo markkinajohtaja, ja tämän kaupan ansiosta se saa lisää osaamista ja konsepteja käyttöönsä myös fysioterapiassa. "Kykenemme vastaamaan entistä paremmin tulevaan muutokseen panostamalla ennaltaehkäiseviin palvelumalleihin", Karinen sanoo.

 

Lisätietoja: 

Matti Auvinen

050-5581663

matti.auvinen@kunto-kuopio.fi

 

Anu Karinen

040-5076263

anu.karinen@coronaria.fi

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Bitcoin kävi 16 666,66 dollarissa, mutta laski sitten alle 15 000 dollariin – viikon kurssinousu silti yli 30 prosenttia

Kryptovaluutta Bitcoinin hurjat kurssivaihtelut jatkuvat. Bitcoinin markkina-arvo on jo suurempi kuin Suomen työeläkevarojen määrä.

Close