Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 22, 2018

SUOMIPOP FESTIVAALI JUHLITAAN HEINÄKUUSSA SAMAAN AIKAAN KAHDESSA KAUPUNGISSA, JYVÄSKYLÄSSÄ JA OULUSSA


Talous - ePressi Talous - ePressiHeinäkuun 12.-14. päivä vietetään ensimmäistä kertaa Suomipop Festivaaleja kahdessa kaupungissa, Jyväskylässä ja Oulussa. 

Jyväskylän Lutakonaukiolla järjestettävä kaupungin suosituin kesäfestivaali keräsi menneenä suvena ennätykselliset 31 000 kävijää ja oli loppuunmyyty. Tulevana kesänä tapahtuma täyttää 10 vuotta ja juhlat ovat sen mukaiset.

Ensimmäistä kertaa Ouluun laajeneva festivaali nousee idylliseen Kuusisaareen. ”Koska Oulu on pohjoisen pop-pääkaupunki, oli luontevaa lähteä edistämään Suomipop-yhteistyötä vastaavien tahojen kanssa”, kommentoi N.C.D Productionin promoottori Timo Isomäki. Suomipop Festivaali Oulussa järjestetään yhteistyössä N.C.D. Production Oy:n, Pro Piknik Festivalsin ja Radio Suomipopin kanssa.

Tapahtumien vaikuttava artistilista palvelee laajaa yleisöä. Molemmissa kaupungeissa lavoille nousevat Suomen suurin pop-yhtye Haloo Helsinki!, juuri paluustaan tiedottanut Tiktak, rap-duo JVG, valtakunnan virallisen rock-ikonin Pate Mustajärven kipparoima Popeda, pop-iskelmätähdet Juha Tapio ja Lauri Tähkä, loppuvuoden kiertueen jälkeen keikkataukoa pitävä Kaija Koo sekä hittipotpuri Apulanta. Suomipop Festivaalien yleisöjä viihdyttävät myös sielukas tulkitsija Anna Puu, juuri ”Manuela” –sinkkunsa julkaissut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, lukuisista radiohiteistään tunnetut yhtyeet ja Neljä Ruusua sekä parhaillaan konserttisaleissa esiintyvä Laura Voutilainen. Niin ikään kahteen kaupunkiin samana viikonloppuna ehtivät pop-kuningatar Jenni Vartiainen, viime kesänä paluun tehnyt Neon 2 sekä huikeista livevedoistaan ylistetty Roope Salminen & Koirat.  Lisää artisteja julkaistaan vielä talvikauden aikana.

”Me tehdään ensi kesänä muutama keikka, ja näillä festivaaleilla on aina ollut huikea meininki!”, toteaa Haloo Helsinki! yhdestä suusta.

Myyntiin saapuvat erikoishintaiset kolmen päivän festivaali- ja VIP-liput, joiden myynti jatkuu 31.12. asti. Lisäksi portille varataan lippukiintiö yli 70-vuotiaille festarivieraille, jotka pääsevät tapahtumaan henkilöllisyystodistusta näyttämällä maksutta.

Esiintyjät: Haloo Helsinki!, Tiktak, JVG, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Juha Tapio, Neljä Ruusua, Anna Puu, Popeda, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Yö, Apulanta, Roope Salminen & Koirat, Neon 2.

Liput:
3 pv alkaen 115e
3 pv VIP 259e 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
Jyväskylä: S, anniskelualueet K-18.
Oulu: K-18.

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfest
#suomipopfestivaali #suomipopjyväskylä #suomipopoulu

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Onko alhainen dieselvero haitallinen yritystuki? – Tukileikkauksia on helppo vaatia, mutta vaikea tehdä

Mauri Pekkarisen johtama parlamentaarinen työryhmä ottaa aikalisän yritystukien leikkaamisessa. Miksi ihmeessä?

Close