Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 25, 2018

Moni maa tukee uuden auton ostoa


Pääuutiset | Kauppalehti.fi Pääuutiset | Kauppalehti.fi

USA:ssa vanhan ­auton hyväntekeväi­syyteen ­lahjoittava saa verovähennyksen, Englannissa ­vä­­hän saastuttavan auton ostaja voi saada jopa 35 prosenttia tukea, kertovat Kauppalehden ulkomaankirjeenvaihtajat.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Tampereen vaalitentti: paljon yhteiskuntarauhaa, vähän vastakkainasettelua

Tampereen yliopiston juhlasalissa perjantai-iltana pidetty presidentinvaalitentti aloitettiin teemaan sopivasti katselemalla videokooste vuoden 1918 tapahtumista Tampereella. Ehdokkailta kysyttiin, millaisia muistoja ja...

Close