Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 21, 2018

Professori US:ssa: “Tiedän tapauksia, joissa yritys on lopettanut toimintansa irtisanomisen sijaan”


Talouselämä Katja Incoronato

Metalliliittolainen pääluottamusmies Petri Partanen tyrmää Juha Sipilän (kesk) hallituksen aikeet yksilöllisen irtisanomisen kriteereihin puuttumisesta. Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Virén puolestaan arvioi, että rekrytointeihin liittyvät uhkakuvat ovat todellinen este työllistymiselle.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Hallitus jättää vahvan perinnön – Edessä on kuitenkin isoja haasteita

Tuleva hallitus aloittanee tilanteessa, jossa työllisyys ja julkistalous ovat hyvällä pohjalla. Valtiovarainministeriön talouskatsaus kertoi perjantaina parantuneesta suhdannetilanteesta. Tuleville hallituksille voi...

Close