Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 19, 2018

Osaamisesta elämänturvaa – autamme turvaamaan laadukkaan koulutuksen ympäri Suomen


Talous - ePressi Talous - ePressi

LähiTapiolan yhtiöt lahjoittivat vuosina 2015-2017 suomalaisille korkeakouluille yhteensä 750 000 euroa valtion vastinrahaohjelman puitteissa. Lahjoitusten taustalla on Elämänturvayhtiön halu osallistua suomalaisen yhteiskunnan ja korkealaatuisen korkeakoulutuksen kehittämiseen. Lisäksi vuoden 2017 aikana tehtiin useita muita lahjoituksia suomalaisten hyvinvoinnin, kulttuurin ja kestävän kehityksen edistämiseksi. LähiTapiolan yhtiöt tulevat kuluvana vuonna myös antamaan oman panoksensa suomalaisten ammattikorkeakoulujen käynnistyneeseen varainhankintakampanjaan.

- Suomalaisesta osaamisesta huolehtiminen on erityisen tärkeää aikana, jolloin korkeakoulutukseen on kohdistunut julkisen rahoituksen vähennyspaineita. LähiTapiolan yhtiöt ovat omalla panoksellaan halunneet olla mukana takaamassa suomalaisen kilpailukyvyn ja alueellisen elinvoimaisuuden säilymistä, sanoo LähiTapiola-ryhmän yritysvastuun ja yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Maija Keskinen.

- Korkeakoulutukseen panostaminen on panostus suomalaiseen osaamiseen, innovaatiotoimintaan, työllisyyteen ja talouskasvuun. Olemme olleet mukana tukemassa yliopistoja ympäri Suomen ja eri tieteenaloja laaja-alaisesti.  

Asiakkaidensa omistamana keskinäisenä elämänturvayhtiönä LähiTapiola haluaa kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta. Jokainen LähiTapiolan 20 alueyhtiöstä auttaa oman alueensa asukkaita voimaan paremmin ja olemaan turvassa.  Vuonna 2017 LähiTapiolan asiakkaat olivat mukana tukemassa yhteiskunnallisesti merkittäviä hankkeita ja lahjoituksia ryhmän tasolla yli miljoonalla eurolla, ja alueyhtiöiden kautta moninkertaisesti.

Lisätietoja:

Arto Heinonen
Johtaja, yritysvastuu ja yhteiskuntasuhteet
arto.heinonen@lahitapiola.fi, 0505554411

Maija Keskinen
Asiantuntija, yritysvastuu ja yhteiskuntasuhteet
maija.keskinen@lahitapiola.fi, 09 453 3289

 

 

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Casimir Lindholm kääntämään myrskyn silmässä olleen Eltelin kurssia

Lemminkäisen jättänyt Lindholm aloittaa syyskuun alussa Eltelin toimitusjohtajana.

Close