Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

July 21, 2018

Raksystemsin Keski-Suomen aluetoimiston uudeksi aluepäälliköksi on nimitetty Milla Sojakka-Hytönen


Talous - ePressi Talous - ePressi

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n aluetoimisto Keski-Suomessa kokee uudistuksia, kun toimiston uudeksi aluepäälliköksi valittiin Milla Sojakka-Hytönen. Sojakka-Hytönen aloittaa tehtävässään 17. huhtikuuta. Keski-Suomen aluepäällikkönä jo vuodesta 2005 toiminut Harri Rautio siirtyy osa-aikaeläkkeelle tulevan kesän aikana.

- ’Olen todella innoissani uudesta haasteesta kasvattaa Raksystemsin Keski-Suomen toimistoa. Keski-Suomen toimipisteellä on pitkät perinteet ja vahva maine erityisesti kuntotutkimusten asiantuntijana. Haluan jatkaa kuntotutkimustoiminnan kehittämistä ja erityisesti kasvattaa toimintaamme rakennuttamisen ja valvonnan saralla”, uusi aluepäällikkö Milla Sojakka-Hytönen kertoo.

 

Raksystemsillä vahvaa kasvua rakennuttamisessa ja valvonnassa

Sojakka-Hytönen suoritti rakennustuotannon ammattitutkinnon vuonna 2011. Siitä lähtien hän on työskennellyt alan tehtävissä. Vapaa-ajallaan hän kehittää itseään mm. opiskelemalla sekä ammattikorkeakoulussa että avoimessa yliopistossa. Jatkuva kehittymisennälkä toi Sojakka-Hytösen myös Raksystemsille, kun vaativammat työtehtävät alkoivat kiinnostaa rakennuttajakonsulttia.

- ’Raksystemsillä Millan toimenkuvaan kuuluvat projektipäällikön tehtävät sekä aluepäällikön tehtävinä mm. uusasiakashankinta, esimies- sekä asiantuntijatehtävät. Palveluistamme hän tekee rakennuttamista ja valvontaa, hankesuunnittelua sekä rakennusteknisiä asiantuntijatehtäviä’, Raksystemsin toimitusjohtaja ja perustaja Marko Malmivaara kertoo.

- ’Keski-Suomen alue saa vankkaa osaamista rakennuttamiseen ja valvontaan, joita toimistossa lähdetäänkin kasvattamaan seuraavaksi’, jatkaa Malmivaara.

 

Yritys kasvun tiellä

Raksystemsin liikevaihto on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Tämän vuoden ennuste on jo 20 M€, joka on tuplasti vuoteen 2015 verrattuna. Kuntotutkimukset muodostavat edelleen pääosan Raksystemsin toiminnasta, mutta viime vuosina kasvua on tullut erityisesti suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan.

Asiakaskunta on laajentunut suurten kiinteistönomistajien puolella huimasti. Puitesopimuksia on kahdenkymmenen kaupungin kanssa, Suomen suurimman kiinteistönomistajan Senaatin ja mm. Puolustushallinnon rakennuslaitoksen kanssa.

 

Lisätietoja:

Marko Malmivaara

toimitusjohtaja

marko.malmivaara@raksystems.fi | p. 040 046 4934


Milla Sojakka-Hytönen

Keski-Suomen aluepäällikkö

milla.sojakka-hytonen@raksystems.fi | p. 030 670 5556

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
MTV:n päätoimittaja Merja Ylä-Anttila nousee Ylen toimitusjohtajaksi

Merja Ylä-Anttila aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alussa.

Close