Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 21, 2018

Arme Oy osti HL Eriste Oy:n liiketoiminnot – Arme vahvistaa entisestään asemaansa teollisuuden eristys- ja telinetöissä


Talous - ePressi Talous - ePressi


Vaativista eristysten ja telineiden rakentamishankkeista eri teollisuuden aloilla tunnettu
Arme Oy on ostanut HL Eriste Oy:n kaikki liiketoiminnot. 20.4.2018 allekirjoitetun kaupan myötä teollisuuseristyksiä urakoivan HL Eriste Oy:n projektitoiminta liitetään osaksi Arme Oy:tä. Liiketoimintakauppaan kuuluva HL Eristeen kunnossapito-, pienprojekti- sekä peltituotteiden esivalmistusliiketoiminta jatkaa HL Eriste Oy:n perinteisellä nimellä.

Arme Oy:n liiketoimintaan liitetty HL Eristeen projektitoiminta käsittää teollisuuden investointeja koskevat eristysprojektit kuten prosessiputkistojen ja kattilalaitosten eristykset.

Kaupan myötä Arme vahvistaa entisestään asemiaan teollisuuden kunnossapitotoiminnassa saaden vahvan jalansijan Länsi-Suomen alueella.

”Liiketoimintakauppa toteuttaa Arme Oy:n strategiaa, jonka lähtökohtana on erityisesti alueellinen laajentuminen ja kunnossapitoliiketoiminnan kasvattaminen. Lisäksi HL Eristeen vahva kokemus ja tietotaito vahvistavat projektiosaamistamme erityisesti energiateollisuuden ja kansainvälisten projektien osalta”, kertoo Arme Oy:n toimitusjohtaja Juha Jokela.

Jatkossa HL Eriste Oy:n asiakkaat saavat käyttöönsä Armen laajemmat tuotantoresurssit, joiden avulla suurimmatkin investointiprojektit voidaan toteuttaa kokonaistoimituksena yhdistettynä asiakasyhtiön kunnossapito- tai vuosihuoltotöihin laadukkaasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

”HL Eriste on palvellut asiakkaitaan jo yli 55 vuoden ajan, ja olen tyytyväinen luovuttaessani vetovastuun Armelle. Osana Armea HL Eristeen asiakkaat saavat jatkossakin loistavaa, kokonaisvaltaisempaa palvelua. Heitä palvellaan nyt entistä suuremmalla tuotantokapasiteetilla, jota tarvitaan muun muassa nykypäivän teollisuushuolloissa. Omasta puolestani kiitän kaikkia HL Eristeen asiakkaita hyvästä yhteistyöstä”, sanoo HL Eriste Oy:n toimitusjohtaja Kalevi Kronholm.


Lisätietoa:

Juha Jokela, toimitusjohtaja, Arme Oy, 040 153 6730, juha.jokela@arme.fi
Kalevi Kronholm, toimitusjohtaja, HL Eriste Oy, 040 502 0520, kalevi.kronholm@hlinsulation.com

Arme Oy on johtava suomalainen, kansainvälisesti toimiva palvelu- ja urakointiyhtiö, joka toteuttaa vaativia eristysten ja telineiden rakentamishankkeita eri teollisuuden aloilla. Arme perustettiin vuonna 1974, ja sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yhdessä konserniyhtiöidensä Saimaan Eristys Oy:n, Savon Eristystekniikka Oy:n, HL Eriste Oy:n ja Saimaan Työpalvelu Oy:n kanssa sen vuotuinen liikevaihto on yli 60 M€, ja se työllistää noin 600 henkeä.

 

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Koskenkorvaa Keskilänteen ja Kallion ruokakauppaan – tässä ovat Altian kasvun tavoitteet

Juomayhtiö Altia aikoo vallata viinasekoituksilla ja lonkeroilla kunnon hyllytilan ruokakaupan ketjuissa. "Olemme valjastaneet tähän isot brändimme", sanoo toimitusjohtaja Pekka Tennilä.

Close