Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 21, 2018

Klarna julkaisee Suomessa uuden mobiilisovelluksen henkilökohtaisen talouden hallintaan


Talous - ePressi Talous - ePressi

Maksupalveluyritys Klarna, joka kasvoi viime vuonna Suomessa yli 45 prosenttia, julkaisee uuden fintech-sovelluksen Suomessa, Pohjoismaissa ja muissa maissa.

Mobiilisovelluksen avulla Klarna kannustaa kuluttajia hallitsemaan henkilökohtaista talouttaan helppokäyttöisillä ominaisuuksilla ja haluaa näin tulla tärkeäksi osaksi asiakkaiden arkea. Klarna hoitaa jo yli 10 prosenttia Pohjois-Euroopan verkkomaksamisesta, ja sovellus on alku yrityksen missiolle tarjota maksamisen ja shoppailun tulevaisuus yhdessä appissa.

”Kun olemme puhuneet asiakkaidemme kanssa, on ollut selvää, mitä he haluavat: turvallisuutta, joustavuutta, vähemmän taloushuolia ja selkeän maksukokemuksen. Nämä asiat yhdessä ylivertaisen käyttökokemuksen kanssa ovat ajaneet meitä eteenpäin kehitystyössä”, sanoo David Fock, Klarnan tuotejohtaja.

”Olemme innoissamme sovelluksen julkaisusta sekä sen tulevista ominaisuuksista ja palveluista. Lopullinen tavoitteemme on tehdä enemmän, kuin kukaan odottaa maksupalveluntarjoajalta, ja samalla kasvattaa asiakasuskollisuutta niin kuluttajissa kuin kauppiaissa. Sovelluksen julkaisu on Klarnalle vasta alkua.”

Julkaisuvaiheessa sovelluksessa on käytössä kaikkein toivotuimmat ominaisuudet. Sovelluksella käyttäjät näkevät selkeän yleiskatsauksen kaikkiin Klarnalla tekemiinsä ostoksiin. Käyttäjät voivat valita, miten ja milloin he haluavat maksaa ostokset. Sovellus muistuttaa etukäteen erääntyvistä laskuista, jotta käyttäjä ei enää koskaan joudu maksamaan laskuja myöhässä. Sovelluksen kautta tavoittaa Klarnan asiakaspalvelun vuorokauden ympäri ja kokonaan uusi uutisnäkymä tarjoaa inspiraatiota shoppailuun. Sovellusta myös päivitetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, jotka tekevät ostosten tekemisestä sujuvampaa ja maksamisesta mukavampaa.

Lisätietoja sovelluksesta: www.klarna.com/app

Lisätietoja

Johanna Nyman
Senior manager Communications & PR, Klarna
press@klarna.com
+46 (0) 72 855 83 29

Marja Merentie
Klarna Suomi
marja.merentie@klarna.com
050 432 2132

 

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Halvinta hintaa hakevalla on kova työ osua oikeaan ostohetkeen – markkinoiden heiluntaan on nyt monta syytä

Close