Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 22, 2018

Marjasato on aina sopiva puheenaihe. Ari Kostamo suunnitteli Marjat-kuosin.


Talous - ePressi Talous - ePressi

Esineviestinnän ammattilainen sekä kuosi- ja pintasuunnittelija Ari Kostamo on uusin tulokas Saintexin suunnittelijatiimissä. Kostamo suunnitteli Marjat -kuosin, joka on suunniteltu erityisesti kodin ja konttorin tuotteisiin. Uransa aikana Ari on saanut tilaisuuden työskennellä monien erilaisten materiaalien kanssa ja hänen mielestään tuote ja idea on silloin parhaimmillaan, kun se on käytännöllisyyden ja tarkoituksenmukaisuuden lisäksi myös esteettisesti katseenkestävä.

Ari Kostamo kertoo Marjat -kuosin syntyneen ajatuksesta kuinka marjat ovat osa suomalaista arkea, perinteitä ja muistoja. "Tuleva tai mennyt marjasato on aina sopiva puheenaihe siinä missä sääkin. Yksi jos toinenkin marjapiirakka on löytänyt tiensä kahvipöydässä herkuttelijoiden vatsoihin. Ensimmäisen lapsemme synnyttyä kotimme lähimetsä tuntui pursuavan marjoja. Mustikoita oli niin paljon, että niitä löytyi kotiin palattuamme kumisaappaistakin."

Saintex on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla. Marjat -tuotteet valmistetaan Helsingissä.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Rehtoristo oudoksuu ajatuspajan näkemystä: “Valtio ei ole merkittävä työnantaja, amk:laiset työllistyvät hyvin”

Libera katsoo, että ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kandidaatin tutkintojen väliset rajat ovat keinotekoisia useilla aloilla.

Close