Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 19, 2018

Saksan maahanmuuttovirasto skandaalimeressä – Turvapaikkoja lahjomalla ja terrorismista epäilyille


Suomen UutisetSuomen Uutiset Suomen UutisetSuomen Uutiset

Saksan liittovaltion maahanmuuttovirasto (BAMF) rypee skandaalissa. Bremenissä turvapaikanhakijoille on myönnetty turvapaikkoja lahjomalla. Skandaali laajeni, kun Bremenin kaupungin virasto on myöntänyt turvapaikan myös Isis-kunniamerkkien kanssa poseraavalle syyrialaismiehelle. Miehen on onnistunut välttämään maahanmuuttoviraston tunnistautumisjärjestelmä, Focus-lehti kertoo.

Bremenin maahanmuuttoviraston ex-johtaja Josefa Schmid lähestyi suoraan sisäministeri Horst Seehoferia, kun hänet siirrettiin pois Bremenin virastosta. Bremenin maahanmuuttoviraston sisäisessä selvityksessä todettiin, että turvapaikkoja on jaettu epäselvin tai väärin perustein 1 200 turvapaikanhakijalle.

Schmidin mukaan määrä on tätä huomattavasti korkeampi. Hän väittää, että yli 3 300 turvapaikkaa on myönnetty väärin perustein tai puuttelisin tiedoin. Epäselvyydet koskevat muun muassa passien aitouden tarkastamatta jättämisiä, eikä hakijoilta otettu sormenjälkiä. Schmidin mukaan skandaali on maksanut lisääntyneinä kuluina miljoonia euroja saksalaisille veronmaksajille.

The post Saksan maahanmuuttovirasto skandaalimeressä – Turvapaikkoja lahjomalla ja terrorismista epäilyille appeared first on Suomen Uutiset.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Jättipankki patistaa sijoittajia ostamaan Euroopan osakkeita

Morgan Stanleyn mukaan sekä osakkeiden nykyiset arvostukset että fundamentit viittaavat siihen, että osakkeita kannattaa ostaa nyt Euroopasta.

Close