Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 21, 2018

Diamond Beverages ja Tornion Panimo yhteistyöhön


Talous - ePressi Talous - ePressi

Maamme johtava craft-oluiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö Diamond Beverages Oy sekä pienpanimokentälle vahvasti tullut Tornion Panimo Oy ovat solmineet oluiden edustus- ja jakelusopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa merkittävästi lappilaisoluiden ravintolajakelua maanlaajuiseksi. 

Muun muassa mainetta niittäneen skotlantilaispanimo BrewDogin jakelijana tunnetun Diamond Beveragesin liikevaihto on kasvanut vahvasti viime vuosina. Tänä vuonna 20 vuotista taivaltaan juhlistava yhtiö on kasvanut maamme johtavaksi craft-oluiden ja siidereiden maahantuojaksi ja jakelijaksi.

Tornion Panimo jatkaa yli 140-vuotista panimoperinnettä entisissä Lapin Kullan tiloissa. Lappilainen pienpanimo on tullut tunnetuksi kuvia kumartelemattomasta markkinoinnistaan sekä ennen kaikkea alkuperäisellä vuoden 1964 kultamitalioluen reseptillä valmistetusta Original Lageristaan.

”Etsimme kumppania vahvistamaan ravintolajakeluamme erityisesti Etelä-Suomessa. Diamond on maamme kärkijakelijoita, eikä heidän tuoteportfoliossaan ole kanssamme suoraan kilpailevia tuotteita, mikä tekee heistä meille täydellisen kumppanin,” Tornion Panimon johtaja Kaj Kostiander toteaa.

Useiden maahantuomiensa olutmerkkien lisäksi Diamond Beverages jakelee kotimaisten Beer Hunter’s ja Malmgård -panimoiden oluita. Molemmat osapuolet näkevät uuden sopimuksen vahvistavan kaikkien Diamondin jakelemien suomalaispanimoiden asemaa.

”Tornion Panimon maineikkaat tuotteet ja vahva Lappi-brändi tuovat merkittävän lisän pienpanimo-oluiden portfolioomme ja vahvistavat valikoimaamme kokonaisuudessaan,” Diamond Beveragesin toimitusjohtaja Walter Himanen sanoo.

 

Lisätietoja 

Walter Himanen Kaj Kostiander
ToimitusjohtajaJohtaja
Diamond Beverages OyTornion Panimo Oy
0400 513 2380400 419 902
walter.himanen@diamondbeverages.fi   kaj.kostiander@tornionpanimo.fi 
  

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Nousukausi, osakkeita ostetaan lisää: silti kotitalouksien pörssiomistusten arvo laski

Close