Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 22, 2018

Presidentti Niinistö nimitti Olli Rehnin Suomen Pankin johtoon


Talouselämä Ilona Tyystjärvi

Presidentti Sauli Niinistö nimitti perjantaina varapuheenjohtaja, filosofian tohtori Olli Rehnin Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtajan virkaan 12.7.2018 alkavaksi seitsemän vuoden toimikaudeksi, kertoo valtioneuvosto.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Presidentti Niinistö nimitti Olli Rehnin Suomen Pankin pääjohtajaksi

Presidentti Sauli Niinistö nimitti perjantaina varapuheenjohtaja, filosofian tohtori Olli Rehnin Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtajan virkaan 12.7.2018 alkavaksi seitsemän vuoden toimikaudeksi,...

Close