Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 25, 2018

Föli-mobiilisovelluksen palvelut laajenevat


Talous - ePressi Talous - ePressi

Turun seudun joukkoliikenne Fölin mobiilisovelluksen tuotevalikoima laajenee kesällä entisestään. Sovelluksella voi ostaa Höyrylaiva s/s Ukkopekan ja joukkoliikenteen yhdistelmälippuja sekä tilata kutsuliikenteen kuljetuksen.

Fölin mobiilisovelluksessa on kesällä myynnissä Fölin ja Höyrylaiva s/s Ukkopekan yhteislippuja. Yhteislippu sisältää yhdensuuntaisen reittimatkan s/s Ukkopekalla Turusta Naantaliin tai toisin päin, sekä Fölin kertalipun, jossa on kahden tunnin vaihto-oikeus. Lippujen saatavuuden kullekin lähdölle voi tarkistaa etukäteen Fölin mobiilisovelluksesta. Yhteisliput ovat myynnissä vain Fölin mobiilisovelluksessa.

Kutsuliikenne puolestaan on kaikille avointa joukkoliikennettä, jossa bussi ei liikennöi kiinteää reittiä, vaan reitti muodostuu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Liedossa ja Naantalissa aloitetaan kesällä kokeilu kutsuliikenteen automaattisesta matkojen yhdistelyjärjestelmästä sekä matkan tilaamisesta Föli-mobiilisovelluksen kautta. Lippu sisältää myös Fölin kertalipun, joten matkaa voi jatkaa samaan hintaan vielä normaaleilla bussireiteilläkin.

”Turku haluaa olla edelläkävijä mobiilien lippupalvelujen tarjoamisessa ja nämä uudet lipputuotteet tukevat tavoitettamme. Ukkopekan yhteislippu on uusi tapa tuoda alueemme merellisyyttä lähelle sekä paikallisia asukkaita että turisteja. Meriteitse pääsee ihailemaan kaunista saaristoa ja Fölillä pääsee kätevästi Naantalista takaisin Turkuun tai Turusta Naantaliin vaikka iltamyöhään. Kutsuliikenteen tilaaminen mobiilisti taasen on kokeilu, jonka tulosten perusteella matkojen yhdistelytoimintoa voidaan jatkossa laajentaa palvelemaan erilaisia MaaS-palveluja” sanoo Fölin kehittämispäällikkö Topias Pihlava.

”Föli on vanhin ja samalla myös laajimman tuotevalikoiman omaava asiakkaamme. Yhteistyö Fölin kanssa on ollut hyvin hedelmällistä, koska olemme päässeet toteuttamaan paljon erilaisia lipputuotteita sarjalipuista ja matkakorttien latauksista erilaisiin yhdistelmälippuihin. Teknologiamme mahdollistaa hyvin joustavan ja monipuolisen lippuvalikoiman ja Föli on hyödyntänyt tätä hyvin. Olemme myös kehittäneet palveluamme Fölin tarpeiden pohjalta” kertoo sovelluksen kehittäneen PayiQ:n toimitusjohtaja Tuomo Parjanen.

Föli - Turun seudun joukkoliikenne on Turun kaupunkiseudulla toimiva joukkoliikenteen tarjoaja. Kaupunkiseutuun kuuluvat Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio, Rusko ja Turku. Föli vastaa kaupunkiseudun sisäisestä sopimusliikenteestä, jonka Turun seudullinen joukkoliikennetoimisto suunnittelee ja hankkii. Liikennettä hoitavat sopimusliikennöitsijät.

Lisätietoja:

Turun kaupunki
Topias Pihlava, kehittämispäällikkö
Puh. 040 182 5842
topias.pihlava@turku.fi
www.foli.fi

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Distence ja Houston Analytics yhteistyöhön – Teollinen IoT kohtaa tekoälyn

Espoo 12.6.2018 – Yhteistyö mahdollistaa teollisille valmistajille helpon keinon siirtää toimintoketjunsa kertaheitolla tekoälyn ja alustatalouden aikakaudelle. Teolliset valmistajat voivat hyödyntää...

Close