Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

June 25, 2018

Rinnakkaislääkeyritykset käyttivät 1,4 miljoonaa euroa yhteistyöhön terveydenhuollon ammattilaisten kanssa


Talous - ePressi Talous - ePressi

Vuonna 2017 Rinnakkaislääketeollisuuden jäsenyritykset käyttivät yhteensä noin 1,4 miljoonaa euroa yhteistyöhön terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Terveydenhuollon organisaatioita tuettiin noin 120 000 eurolla. Tapahtumakustannuksissa lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia tuettiin noin 280 000 eurolla ja konsulttipalkkioita maksettiin noin 325 000 euron arvosta. Eniten yhteistyötä tehtiin tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, yhteensä noin 700 000 euron arvosta. 

Rinnakkaislääketeollisuus ry:n jäsenyritykset ovat keränneet vuoden 2017 alusta tietoja terveydenhuoltoalan ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa tehtävästä lääkkeisiin liittyvästä yhteistyöstä. Terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tehty yhteistyö on koostunut pääosin koulutuksesta, koulutustapahtumista ja asiantuntijapalkkioista.

Rinnakkaislääkeyritykset julkistavat tänään ensimmäisen kerran tiedot yhteistyöstään terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tietojen julkistaminen koskee Euroopan rinnakkaislääke- ja biosimilaariyrityksiä edustavan Medicines for Europen jäsenyrityksiä ja -yhdistyksiä.

Linkit jäsenyritysten julkaisemiin tietoihin: 

https://www.rinnakkaislaake.fi/yleinen/rinnakkaislaakeyritykset-kayttivat-14-miljoonaa-euroa-yhteistyohon-terveydenhuollon-ammattilaisten-kanssa/ 

Lisätietoja: Rinnakkaislääketeollisuus ry:n toiminnanjohtaja Heikki Bothas, 040 7589 663, heikki.bothas@rinnakkaislaaketeollisuus.fi

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Kaupan myynti kasvoi 5,9 prosenttia – eniten kasvoi autokauppa

Close