Go to ...

Rahoitus Uutiset

Scandinavian talous

RSS Feed

August 21, 2018

Palmia Oy aloitti ruokapalvelut Espoossa


Talous - ePressi Talous - ePressi

Palmia Oy on aloittanut ruokapalvelun Espoon kaupungilla päiväkodeissa 30. heinäkuuta. Kouluissa Palmian palvelu alkaa 6. elokuuta alkavalla viikolla.

Espoon aloituksen myötä Palmian toimialue ravintola- ja ruokapalveluissa laajeni. Aiemmin Palmian ruokaa on syöty mm. Vantaan ja Nurmijärven päiväkodeissa sekä lähes 30:ssa lounasravintolassa Helsingissä.

Espoon alueella Palmia valmistaa aterioita yhteensä 15:een kohteeseen: Kilon koulu ja päiväkoti, Kylänmäen päiväkoti, Kilonpuiston koulu, Laajalahden koulu, Mankkaan koulu, Pohjois-Tapiolan koulu, Sepon koulu, Taavinkylän koulu ja Taavintupa, Karamalmens skola och förskola, Mankkaan päiväkoti ja asukaspuisto, Mankkaanpuron koulu, Smedsby skola ja Tapiolan asukaspuisto. 

Ruokalistat Palmia Kouluruoka -sovelluksessa ja nettisivuilla

Palmian Kouluruoka -sovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Myös palautteen anto onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat. 
-Sovellus on ollut meillä käytössä reilu kaksi vuotta Nurmijärvellä sekä Vantaalla ja se on saanut hyvää palautetta, kertoo palvelupäällikkö Satu Grönlund Palmialta. Ilmaisen sovelluksen voi ladata oman puhelimen sovelluskaupasta.

Ruokalistat löytyvät myös ruoka.palmia.fi-sivuilta koulu- ja päiväkotikohtaisesti kieliversioiden kera. Ruokalistahausta valitaan haluttu kunta ja kohteiksi päiväkodit tai koulut. Ruokalistan kautta voi tarkistaa myös kunkin aterian ainesosat ja ravintoarvot.    

- Tarjoamme aamiaisia, lounaita ja välipaloja pienille ja suurille asiakkaillemme. Huomioimme aina vuodenaikojen sesongit ja juhlapyhät kuuden viikon kiertävällä ruokalistalla. Lapset voivat myös äänestää omia toiveruokiaan ja oma toiveruokapäivä on säännöllisesti. Toiveruokaa voi kätevimmin äänestää Kouluruoka-sovelluksessa, Satu Grönlund kertoo.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Read previous post:
Odottiko lomalta palatessa kotona ikävä yllätys – Kodin tuhon voisi välttää huolellisella valmistautumisella

Vesivahingon sattuessa tärkeintä olisi toimia ripeästi. Usein syynä on astianpesukoneen epäonnistunut kytkentä tai vesiletkun rikkoutuminen.

Close